Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/02/EXIT-THE-DESERTED-LIGHTHOUSE-PUZZLE.jpg

EXIT - THE DESERTED LIGHTHOUSE

Nedostupno Pre-order
29.99 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

Broj igrača: 1-4
Vrijeme za igru: 120-180 minuta
Dob: 12+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Vučete se uz mračnu, stjenovitu obalu tražeći zaklon od bijesne oluje. Mokri do kostiju, podižete pogled i vidite briljantnu zraku svjetlosti koja probija kišne zavjese. Svjetionik! Ali iznenada i neobjašnjivo, svjetlo se gasi. Bacite pogled u vodu i ugledate brod. Ide ravno prema liticama! Shvaćate da je na vama da se utrčite do vrha svjetionika i ponovno ga uključite prije nego što se brod sruši na hridi! Ali mnoge zagonetne prepreke stoje na vašem putu…

U Exitu: The Deserted Lighthouse, postoje zagonetke unutar zagonetki, skrivene unutar četiri slagalice od 88 dijelova. Kao i drugi Exit naslovi, The Deserted Lighthouse nema ploču za igru, ali nema ni kartice sa zagonetkama. Umjesto toga, postoje četiri slagalice koje ćete pronaći i sastaviti, jednu po jednu. Svaka dovršena zagonetka otkriva mjesto koje sadrži više zagonetki za dešifriranje.

U igri EXIT: The Deserted Lighthouse morate raditi na rješavanju zagonetki i doći do vrha svjetionika kako biste aktivirali njegov svjetionik, spašavajući brod koji se približava prije nego što se razbije o stijene i potone na dno mora.

Na početku igre, sve što vam je na raspolaganju su torba za slagalicu koja sadrži dijelove sa sivkasto-plavom poleđinom i bez uzorka te disk za dekoder. Ali postoje i neobični predmeti koji se mogu pronaći unutar igre koji se mogu koristiti za rješavanje zagonetki koje se nalaze u svakoj od zagonetki.

Igra završava kada riješite posljednju zagonetku i ponovno aktivirate svjetionik kako biste spasili brod od potonuća.

Razina težine: 4 od 5.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!