Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

O nama

O nama

Carta Magica je tvrtka specijalizirana za moderne društvene igre i hobi proizvode. Osnovani smo 2011. godine na temeljima prethodnika – tvrtke Land of Magic i one2play. Osnova naše ponude su društvene igre poznatih svjetskih proizvođača: Fantasy Flight Games, Rio Grande Games, Zman Games, Mayfair Games, Days of Wonder, Asmodee, Steve Jackson Games i mnogih drugih. Također, samo kod nas možete pronaći sve aktualne trading card igre poput Magic: the Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Flesh & Blood, Dragon Ball Super… Od popratnog asortimana tu je veliki izbor Ultra Pro i Dragon Shields zaštita za karte, albuma i stranica, deckboxova. Za ljubitelje roleplaying igara (RPG) tu je izbor Dungeons & Dragons i Pathfinder proizvoda uz obilje raznovrsnih kockica i figura. Njegujemo i široki izbor Games Workshop proizvoda većinom Warhammer 40k, Warhammer Age of Sigmar, Necromunda i Warcry.

Ostvari popuste u Carti!

Zatraži na našim prodajnim mjestima našu Adventure Card! Prilikom svake kupnje za svakih potrošenih 15€ dobiti ćeš jedan pečat na karticu. Za svakih 10 pečata ostvariti ćeš 10% popusta, za svakih 15 pečata 15% popusta, a za ispunjenu karticu 20% popusta. Popusti se mogu ostvarit samo u fizičkim dućanima te se popusti ne zbrajaju s već sniženim artiklima i ostalim popustima već se obračunava veći popust.

široki asortiman !

Od hobi proizvoda tu je široki asortiman Zvezda, Hobby Boss, Trumpeteer i Tamiya maketa te odličan izbor boja i pribora za sve koji se bave modelarstvom i izradom minijatura. Za ljubitelje fantasy i SF franšiza tu je i izbor gadgeta, privjesaka, igračaka, šalica i ostalih sitnica vezanih uz najpopularnije naslove kao što su Star Wars, Star Trek, Lord of the Rings, A Game of Thrones, Witcher itd

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!