Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Uvjeti dostave

DOSTAVA PROIZVODA

Način isporuke proizvoda

Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe. Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će kupci na više mjesta biti pravovremeno obavješteni.

Nakon što proizvod predamo dostavnoj službi, na Vašu e-mail adresu poslat ćemo potvrdu o slanju proizvoda, kontakt podatke od naše dostavne službe gdje upitom možete dobiti sve informacije o trenutnom statusu isporuke paketa i/ili tracking kôd dostavne službe putem kojeg možete pratiti pojedinosti o statusu Vaše pošiljke. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Carta Magica  nastoji na najbrži mogući način isporučiti naručene proizvode. Većinu narudžbi primljenih do 18:00 sati, ukoliko su proizvodi na zalihi, pokušat će poslati u istom radnom danu, osim vikendom i praznicima.

Naručene artikle isporučujemo DPD-om. Isporuka će uslijediti u roku 2-4 radna dana od dana narudžbe, a najkasnije 30 dana ukoliko je tako dogovoreno.

Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

U slučaju narudžbe proizvoda koji se zbog nepredvidivih razloga ne može otpremiti u obećano vrijeme, Korisnik će biti obaviješten o novom datumu isporuke putem e-maila. U slučaju nemogućnosti isporuke, Carta Magica će kontaktirati Korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe uz povrat uplaćenih sredstava korisniku.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Napominjemo kako dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac, već samo do ulaza u stambenu zgradu.

Ako kupac ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s kupcem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke, pošiljka se vraća u skladište.

Carta Magica se obvezuje da će narudžbu Kupca pravovremeno isporučiti, ukoliko je Kupac svoje podatke ispunio u potpunosti točno i istinito.

Naručene proizvode moguće je preuzeti i osobno u poslovnici na adresi Frankopanska ulica 20, 10000 Zagreb, tijekom radnog vremena Prodavatelja, od ponedjeljka do petka od 10 do 20 sati. Vikendom i praznicima preuzimanje nije moguće.

Cijene dostave su sljedeće:

  1. Dostava DPD: 3,5 € / 26,37 KN (uključen PDV)
  2. BOX NOW – dostava 24/7 u paketomat: 2.50 € /18.84 kn (uključen PDV)

Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja pošiljke identificirati se djelatniku dostavne službe, pregledati pošiljku, te u slučaju ispravnosti pošiljke potpisati dostavnicu čime potvrđuje primitak pošiljke. U slučaju vidljivih oštećenja, Korisnik ih je dužan prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Svojim potpisom po preuzimanju, kupac potvrđuje da je preuzeo paket u neoštećenom stanju te dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Eventualna oštećenja kupac je dužan odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti proizvod na kojem su vidljiva vanjska oštećenja.

Ukoliko Korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te to javiti Prodavatelju putem e-maila info@cartamagica.hr. U e-mailu je potrebno navesti razlog odbijanja pošiljke i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca.

Nakon što kupac reklamira oštećenje proizvoda, kupac je dužan vratiti neispravan proizvod nakon čega će prodavatelj obaviti popravak proizvoda ili poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na web stranici. Prikazane boje proizvoda se mogu razlikovati u malim nijansama u odnosu na stvarnu boju proizvoda zbog razlike u prikazu na zaslonu ekrana računala.

Ukoliko kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje po važećem cjeniku dostavne službe.

Ukoliko Carta Magica nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Carta Magica nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji. Isto tako, moguća je zamjena nedostupnog proizvoda drugim proizvodom unutar poklon seta u dogovoru s klijentom.

Carta Magica zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova u slučajevima kada kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga.

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!