Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/A-Little-Wordy_1-2.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/A-Little-Wordy_3.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/A-Little-Wordy_4.jpg

A LITTLE WORDY

Pre-order
15.99 

5 na zalihi

  • broj igrača: 2
  • dob: 10+
  • vrijeme: 5-15 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Od nagrađivanih, najprodavanijih tvoraca Exploding Kittens i Throw Throw Burrito, A Little Wordy je svjež i smiješno pametan pogled na žanr igara za sastavljanje riječi temeljenih na pločicama.

Evo kako to funkcionira: svaki od vas dobiva hrpu slova. Preuređujte svoja slova dok ne smislite riječ. Budite lukavi i odaberite riječ koju vaš protivnik neće lako pogoditi.

Zapiši, neka bude tajna. Ponovno šifrirajte svoje pločice, dodajte ih protivniku. Cilj je ispitati protivnikove pločice i pokušati otkriti njegovu riječ. To možete učiniti s Clue Cards. Oni vam govore stvari kao što su: koje je prvo slovo, koliko je duga riječ ili s čime se rimuje? Pobjeđujete ako koristite ŠTO MANJE od ovih karata s tragovima kako biste otkrili koju je riječ zapisao vaš protivnik.

Promišljena je, strateška, s velikom mogućnošću ponovnog igranja i napravljena posebno za dva igrača. To nije igra o posjedovanju najvećeg vokabulara – to je igra o donošenju pametnih odluka.

Najduža, najkompliciranija riječ nije uvijek najbolji izbor. Ponekad je bolje odabrati manju, uobičajenu riječ jer će vaš pametan protivnik pretjerano razmišljati o stvarima i odmah proći pored toga. Pokušaj otkriti tajnu riječ vašeg protivnika može biti i smiješan i (divno) izluđujući. Little Wordy izjednačava igralište protiv veteranskih čarobnjaka riječi.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!