Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/10/7-Wonders-Duel_1.png
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/10/7wonders-duel_2.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/10/7wonders-duel_1.jpg

7 Wonders Duel (HR)

Pre-order
29.99 

14 na zalihi

Broj igrača: 2 Vrijeme za igru: 30 minuta Dob: 10+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

7 Wonders Duel dijeli puno toga s originalnom igrom 7 Wonders jer igrači kroz tri doba odabiru karte koje osiguravaju resurse ili unapređuju njihov vojni ili znanstveni razvoj kako bi razvili civilizaciju i dovršili čuda.

Ono što je drugačije kod 7 Wonders Duel je to što je, kao što naslov sugerira, igra isključivo za dva igrača, pri čemu igrači ne izvlače karte istovremeno iz ruke karata, već biraju od onih posloženih na stol na početnku svakog doba. Igrač može uzeti kartu samo ako nije pokrivena nijednom drugom, tako da će nove karte kroz vrijeme postati dostupne.

Kao i u izvornoj igri, svaka karta koju dobijete može se izgraditi, odbaciti za novčiće ili upotrijebiti za izradu čuda. Svaki igrač počinje s četiri karte čuda, a izgradnja čuda njegovom vlasniku daje posebnu sposobnost. Igrači mogu kupiti resurse u bilo kojem trenutku od banke ili mogu dobiti kartice tijekom igre koje im osiguravaju resurse za buduću izgradnju; kako stječete resurse, cijena tih resursa raste za vašeg protivnika, što predstavlja vašu dominaciju u ovom području.

Igrač može pobijediti u 7 Wonders Duelu na jedan od tri načina: svaki put kada dobijete vojnu kartu, pomičete vojni marker prema glavnom gradu vašeg protivnika, dajući vam bonus na određenim pozicijama; ako dođete do protivničkog grada, odmah pobjeđujete u igri; slično, ako steknete bilo kojih šest od sedam različitih znanstvenih simbola, postižete znanstvenu dominaciju i odmah pobjeđujete; ako se nijedna od ovih situacija ne dogodi, tada pobjeđuje igrač s najviše bodova na kraju igre.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!