Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/02/ADVENTURE-GAMES-THE-GLOOM-CITY-FILES.jpg

Adventure Games: The Gloom City File

Pre-order
23.99 

4 na zalihi

Broj igrača: 1-4
Dob: 16+
Vrijeme: 90 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Poruka vas odvaja od vašeg turobnog, humnog postojanja: troje ljudi je oteto! Tko stoji iza ovoga i zašto krivac od svih ljudi, četiri suspendirana policajca, uvlači u stvar? Vrijeme je od presudne važnosti i zato odlazite u napušteni azil kako biste zajedno započeli istragu. Hoćete li moći osloboditi taoce i uhvatiti počinitelja? Kako će triler završiti ovisi o vama! Slično PC avanturističkoj igri, igrači istražuju lokacije, kombiniraju predmete, pronalaze tragove, razgovaraju s ljudima i donose prave odluke za pobjedu u igri. Kooperativna društvena igra s jednostavnim pravilima koja se igra u tri poglavlja. Ne zahtijeva korištenje tehnologije. Otprilike 5 sati igranja.

Istražujte mjesta, kombinirajte predmete i doživite priče u Adventure Games, seriji kooperativnih igara njemačkog izdavača KOSMOS. U svakom od ovih naslova, igračima je predstavljena misteriozna priča koju moraju razotkriti tijekom igre. Radeći zajedno, igrači istražuju zajedničke prostore, razgovaraju s ljudima, traže tragove i kombiniraju razne predmete kako bi otkrili tajnu priče. Ovisno o tome kakve odluke igrači donesu, tijek povijesti se mijenja i nema povratka!

Za razliku od kooperativne serije EXIT, naslovi u ovoj seriji fokusirani su na otkrivanje priče bez vremenskog pritiska. Ipak, tijekom igranja priča može otiči u nekoliko različitih smjerova, s više od jednog ispravnog rješenja priče koje čeka da bude otkriveno. Svaki naslov sastoji se od tri poglavlja, a svako igranje traje oko 75 minuta. Ništa nije uništeno, tako da se igre mogu igrati više puta.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!