Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/12/Ahoy_1-1.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/12/Ahoy_2-1.jpg

AHOY

Pre-order
49.99 

5 na zalihi

broj igrača: 2-4
dob:14+
vrijeme:45-75 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Ahoy je pomalo asimetrična igra u kojoj dva do četiri igrača preuzimaju uloge gusara i vojnika koji traže slavu na otvorenom moru.

Jedan igrač kontrolira Bluefin Squadron, skupinu morskih pasa i njihovih zubatih prijatelja, koji patroliraju ovim vodama i održavaju red pucnjem i mačem. Drugi igrač kontrolira Uniju mekušaca, savez podvodnih bića i njihovih suboraca, koji se bore da povrate dom svojih predaka. U igrama s više igrača, neki igrači kontroliraju krijumčare, maverick kapetane koji provode blokade kako bi prokrijumčarili luksuz i osnovne potrepštine, dostavljajući ih onima kojima je najpotrebnije—ili najviše novčića. Istražite mora. Dok igrate, izradit ćete jedinstvenu kartu punu riznica, opasnih olupina i moćnih morskih struja, koristeći luksuzne dvoslojne regionalne pločice.

Uz razvoj istog tima koji vam je donio Root i Oath, Ahoy nudi duboko, interaktivno igranje u dizajnu koji se brzo igra i lako je naučiti sa šarenim okruženjem koje oživljavaju prekrasne ilustracije Kylea Ferrina.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!