Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/BANG-4TH-EDITION.jpg

BANG!

Nedostupno Pre-order
26.99 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

Broj igrača: 4-7
Dob: 8+
Vrijeme: 20-40 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Kartaška igra BANG! rekreira staromodnu pucnjavu u špageti vesternu, pri čemu svaki igrač nasumično dobiva karticu karaktera za određivanje posebnih sposobnosti i tajnu kartu uloga za određivanje svog cilja.

Dostupne su četiri različite uloge, svaka s jedinstvenim uvjetom pobjede:

Šerif – Ubijte sve odmetnike i odmetnika

Zamjenik – Zaštitite šerifa i ubijte sve odmetnike

Odmetnik – ubijte šerifa

Renegade – Budite posljednja osoba

Uloga igrača se drži u tajnosti, osim uloge šerifa. Karte likova stavljaju se licem prema gore na stol i također prate snagu (ograničenje ruke) uz posebne sposobnosti.

Postoje 22 različite vrste karata u špilu. Najčešći su BANG! kartice, koje vam omogućuju pucanje na drugog igrača, pod pretpostavkom da je meta unutar “dometa” vašeg trenutnog pištolja. Ciljani igrač može igrati “MISSED!” karta za izbjegavanje hitaca. Druge karte mogu dati privremena pojačanja dok ste u igri (na primjer, različite puške za poboljšanje vašeg dometa) i posebne jednokratne efekte koji vam pomažu ili ometaju vaše protivnike (kao što je pivo za vraćanje zdravlja ili bačve iza kojih se možete sakriti tijekom pucanja ). Konj je koristan za držanje udaljenosti od neposlušnih susjeda, dok Winchester može pogoditi metu na udaljenosti 5. Gatling je smrtonosna iznimka gdje domet nije bitan: može se koristiti samo jednom, ali cilja sve ostale igrače za stolom!

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!