Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/ARK-NOVA-MARINE-WORLDS.jpg

ARK NOVA: MARINE WORLDS

Nedostupno Pre-order
32.99 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

Za igru je potrebna osnovna igra Ark Nova.

broj igrača: 1-4
dob: 14+
vrijeme: 90-150 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Ark Nova: Marine Worlds, ekspanzija za Ark Nova, uvodi više novih elemenata u igru, kao što su morske životinje od kojih se svaka mora igrati u novim posebnim ograđenim prostorima koji moraju biti izgrađeni uz vodu.

Otprilike polovica morskih životinja žive na grebenu, a kad god dodate stanovnika grebena u svoj zoološki vrt, pokrećete sposobnost svih stanovnika grebena u svom zoološkom vrtu. Kako biste riješili problem razrjeđivanja špila, prirodno uzrokovanog dodavanjem više karata, sve karte mora imaju ikonu vala, a kad god se otkrije na zaslonu, odbacujete prvu kartu u nizu, a zatim je nadopunjujete.

Novo četvrto sveučilište dostupno je na ploči udruge, a ako ga prihvatite, polažete pravo na jedno od šest posebnih sveučilišta iz rezervata koja imaju jednu ikonu istraživanja i jednu od šest ikona životinja. Kada uzmete ovaj registar, otkrivate karte s vrha špila i zadržavate prvu otkrivenu kartu sa ikonom životinje koja odgovara vašem odabranom sveučilištu.

Za svaku od pet akcijskih karata bit će dostupne četiri alternativne verzije s malim zaokretom. Igrači izvlače akcijske karte na početku igre, zamjenjujući dvije svoje standardne akcijske karte ovim novima, povećavajući asimetriju u igri.

Također će biti uključene nove bonus pločice i karte za konačno bodovanje.

Također će proširenje uključivati alternativne drvene markere za 3 staze i slatke životinje za označavanje projekata očuvanja koje podržavate umjesto korištenja uobičajenih markera za igrače.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!