Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/02/CHRONICLES-OF-AVEL.jpg

CHRONICLES OF AVEL

Pre-order
49.99 

6 na zalihi

Broj igrača: 1-4
Dob: 8+
Vrijeme: 60-90 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

​Chronicles of Avel je kooperativna društvena igra za cijelu obitelj. Preuzmite ulogu hrabrih heroja i heroina s misijom da spasite svoju čarobnu zemlju.

Stvorite svoj lik i dajte mu jedinstveno ime. Nabavite svoju opremu, nadogradite je i pripremite se za bitku. Ali ne zaboravite mudro odabrati što ćete nositi jer vaš ruksak ima ograničen prostor. Naoružani i spremni, istražite zemlju u potrazi za avanturom i srećom.

Odgovorite na kraljičin poziv i borite se zajedno protiv slugu Crnog Mjeseca. Obranite dvorac, protjerajte Zvijer i spasite Avel!

U Chronicles of Avel igrači će istraživati svijet Avela, krećući se na modularnoj ploči napravljenoj od šesterokutnih pločica (svaki put drugačije). Na svom putu naići će na opasna čudovišta s kojima će se boriti i bacati kockice kako bi odredili uspjeh. Svaka pobjeda vodi do nagrade – novog oružja, oklopa, napitaka i zlata – što će heroje učiniti moćnijim i nezaustavljivijim. Ali da bi zaradili opremu, igrači će morati pretraživati čarobnu torbu i birati koristeći samo svoje osjetilo dodira. Pobjeda čeka one koji će surađivati, pripremiti se i poraziti Zvijer i sve njene sluge.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!