Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Chronicles-of-Crime_1.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Chronicles-of-Crime_2.jpg

Chronicles of Crime

Pre-order
34.99 

6 na zalihi

broj igrača: 1-4
dob: 12+
vrijeme: 60-90 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Chronicles of Crime kooperativna je igra istraživanja zločina, koja kombinira aplikaciju, društvenu igru i dodir virtualne stvarnosti.

S istim fizičkim komponentama (ploča, lokacije, likovi i predmeti), igrači će moći igrati mnogo različitih scenarija i riješiti što više različitih kriminalističkih priča.

Igrači pokreću aplikaciju, biraju scenarij koji žele igrati i prate priču. Cilj je uhvatiti ubojicu aktualnog slučaja u što kraćem vremenu.

Pomoću tehnologije Scan&Play svaka komponenta (lokacije, likovi, predmeti itd.) ima jedinstveni QR kod koji će, ovisno o odabranom scenariju, aktivirati i pokrenuti različite tragove i priče. To znači da će igrači moći dobiti nove priče nakon što igra bude objavljena jednostavnim preuzimanjem ažuriranja aplikacije, bez dodavanja novih fizičkih komponenti.

VR iskustvo zahtijeva samo mobilni telefon. Igrači jednostavno stave VR naočale (opcija kupnje) na svoj mobilni uređaj i stave VR naočale na nos, držeći svoj mobilni uređaj ispred očiju, kako bi uronili u svemir igre i tražili tragove u virtualnom svijetu.

Igra dolazi s 1 vodičem i 5 scenarija, ali više njih možete preuzeti izravno u aplikaciji!
Svaka igra traje oko 1 h do 1 h 30 minuta i mnogi su scenariji međusobno povezani kako bi se ispričala mnogo veća priča.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!