Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/DISNEYS-SORCERERS-ARENA-EPIC-ALLIANCES-CORE-SET.jpg

DISNEY SORCERER'S ARENA: EPIC ALLIANCES CORE SET

Niska Dostupnost! Pre-order
62.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 2-4
Dob: 13+
Vrijeme: 35 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Postanite sljedeći Master Summoner u igri Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances,društvenoj igri inspiriranoj popularnom mobilnom igrom Disney Sorcerer’s Arena.

Regrutirajte iz popisa Disneyjevih i Pixarovih heroja i zlikovaca spremnih za bitku — Čarobnjakov učenik Mickey, Gaston, Aladdin, Demona, Sulley, Dr. Facilier, Maleficent i Ariel — zatim kombinirajte karte za svoje likove u jedan špil. Naizmjenično igrate standardne akcije i karte iz svoje ruke kako biste pomicali svoje likove i napadali protivnike. Ako izbacite suparničke likove ili zauzmete određene prostore u blizini središta arene do sljedećeg poteza, osvajate bodove. Kada igrač dosegne 20 bodova ili ostane bez karata u svom špilu, igra završava na kraju te runde, a onaj tko ima najviše bodova pobjeđuje.

Pravila za Disney Sorcerer’s Arena: Epic Alliances Core Set raspoređena su u četiri poglavlja, pri čemu se svako poglavlje nadograđuje na ono što je bilo prije kako bi se igrači upoznali s novim vještinama, nadogradnjama i sposobnostima u više igara.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!