Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Djinn.jpg

DJINN

Niska Dostupnost! Pre-order
59.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 1-4
Dob: 12+
Vrijeme: 60-90 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Nakon što su vaši preci pronašli ili stvorili izvor magije – točna spoznaja o njegovom podrijetlu, koliko znate, odavno je izgubljena. Oko izvora razvila se mala zajednica koja nastoji ovo mjesto zaštititi i zadržati u što većoj tajnosti.

Nažalost, neka magična bića – napola tjelesna, napola eterična – sada su ušla u trag ovom izvoru. Ova bića sumnjivog karaktera, koja nazivate “Djinn”, pojavila su se na raznim mjestima u gradu kako bi osporila vaš pristup izvoru. Vi ste mladi članovi Čarobnog ceha i da biste dokazali svoje sposobnosti, imate zadatak uhvatiti Djinn-a kako ne bi mogli nauditi. Možete ih trajno kontrolirati samo ako ih uhvatite u posebne Djinn boce. Za zatvaranje ovih boca potrebni su vam i čepovi napravljeni od kore drveta u blizini čarobnog izvora.

Tko god od vas uspije najbolje zaštititi svoj mali grad, bit će primljen u uži krug Čarobnog ceha i uskoro će mu biti dopušteno saznati još više tajni…

U igri Djinn naizmjenično se krećete po karti koja prikazuje trinaest lokacija. Ove lokacije su povezane s akcijama u kojima možete dobiti resurse koji su vam potrebni i uhvatiti Djinn-a koji se nalaze na šest lokacija. Na tim mjestima možete primati boce i čepove, prikupljati magičnu moć, kupovati magične predmete, unajmiti magove da vas prate, otkrivati tajne prolaze i još mnogo toga.

U svakoj rundi možete doći do samo jedne od dvije ili tri lokacije, tako da morate pažljivo planirati kako biste na vrijeme imali sve resurse koji su vam potrebni za hvatanje Djina. Igra završava kada je svih šest “Boss Djinn” uhvaćeno i uklonjeno s karte, tada osvajate bodove za sve uhvaćene Djinnove.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!