Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/EARTHBORNE-RANGERS-CORE-SET.jpg

EARTHBORNE RANGERS

Nedostupno Pre-order
94.99 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

Broj igrača: 1-4
Dob: 12+
Vrijeme: 60-240 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Earthborne Rangers je kooperativna kartaška igra smještena u divljinu daleke budućnosti. Preuzimate ulogu rendžera, zaštitnika planinske doline koju zovete domom: goleme divljine pretvorene monumentalnim podvizima znanosti i tehnologije osmišljenim da spase Zemlju od davnog uništenja.

Počinjete izgradnjom špila koji odražava interese, osobnu povijest i osobnost vašeg Rangera. Zatim, dok istražujete otvoreni svijet i vaša priča poprima oblik, vi povećavate svoj špil poboljšanom opremom, profinjenim vještinama i sjećanjima na vaše putovanje.

Priča o Earthborne Rangersima predstavljena je kao razgranata narativna kampanja koja se sastoji od glavne priče i mnoštva sporednih priča. U njemu možete odabrati hoćete li slijediti kritični put ili krenuti sami kako biste otkrili mnoge privlačne likove u Dolini, tajanstvene ruševine i bića, poznata i čudna.

Svaka partija igre predstavlja jedan dan u Dolini, a počet ćete na istoj lokaciji na karti gdje ste se odmarali noć prije. Vaš cilj je dovršiti jednu od dostupnih misija ili istražiti otvoreni svijet. Sesija završava kada ste ili prisiljeni na odmor (zbog umora ili ozljede) ili odlučite odmoriti se cijelu noć.

Pojedinačna partija igre igra se u rundama, a te se runde sastoje od poteza. Na svom potezu izvodite jednu akciju: igrate kartu iz svoje ruke ili odaberete akciju s karte na stolu. Svaka akcija omogućuje vam tematsku i narativnu interakciju sa svijetom, a svaki put kada poduzmete akciju, svijet oživi oko vas. Grabežljivci vrebaju svoj plijen, kiša lije s neba, kamenje pada niz planinu da vam blokira put i još mnogo toga.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!