Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/02/EXIT-THE-SACRED-TEMPLE-PUZZLE.jpg

EXIT: THE SACRED TEMPLE

Pre-order
19.99 

3 na zalihi

Broj igrača: 1-4
Vrijeme za igru: 90-180 minuta
Dob: 10+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

U igri Exit: The Sacred Temple, uzbudljiva utrka kroz džunglu počinje na malom otoku u Indijskom oceanu, ali prije nego što igrači mogu istražiti tajanstveni hram, moraju riješiti škakljive zagonetke i sastaviti četiri slagalice. Svi u timu moraju učiniti sve što mogu kako bi postigli cilj dok se otresaju dosadnih lovaca na blago.

U igri EXIT: The Sacred Temple jurite kroz džunglu na malom otoku u Indijskom oceanu, pokušavajući spasiti profesora i pronaći Sveti hram prije nego što to učine lovci na blago.

Samo što je ovaj put drugačije jer postoje zagonetke unutar zagonetki skrivene unutar slagalica. Kao i drugi EXIT-i prije njega, ova igra nema ploču za igru! Ali također nema kartica; umjesto toga, u ovom novom dodatku seriji EXIT, postoje četiri slagalice koje ćete pronaći tijekom igranja i slagati dio po dio, jednu slagalicu za drugom. Svaka slagalica stvara sliku koja će vam pokazati što trebate pronaći u igri i kako svaka soba izgleda.

Na početku igre, sve što vam je na raspolaganju su torba slagalice koja sadrži dijelove sa sivkasto-plavom poleđinom i bez uzorka te disk za dekoder. Ali postoje i neobični predmeti koji se mogu pronaći unutar igre koji se mogu koristiti za rješavanje zagonetki koje se nalaze u svakoj od slagalici.

Igra završava kada riješite posljednju zagonetku i spasite Profesora i Hram!

Razina težine: 3 od 5.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!