Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/FAMILIAR-TALES_1.jpg
https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/FAMILIAR-TALES_2.jpg

FAMILIAR TALES

Pre-order Novo U Prodaji
89.99 

3 na zalihi

broj igrača: 1-4 dob: 8+ vrijeme: 45-120 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Familiar Tales je kooperativna fantastična avantura s elementima deck-buidlinga za 1-4 igrača. To je uzbudljiva narativna igra u kojoj igrači preuzimaju uloge čarobnjakovih prijatelja kojima je povjereno spašavanje i podizanje prognane princeze. Moraju je čuvati od zlih sila koje bi je rado vidjele mrtvu, ali kad su djeca u pitanju, nije dovoljno samo preživjeti! Poznanici znaju da će svaki njihov izbor utjecati na mladog o kojem skrbe. Ako oni pobijede i prijestolje bude ponovno zauzeto, kakva će žena sjediti na njemu?

Igrači će istraživati golemi svijet kroz stranice fantastične knjige s pričama prepune razgranatih staza i nezaboravnih likova. Borite se protiv neprijatelja i istražite mnoge zakutke i pukotine začaranog svijeta. Doživite profesionalno ispripovijedan, fantastičan ep koji se proteže kroz desetljeća. Za igranje igre je potrebna aplikacija. Zamislite ju kao majstora automatizirane igre i pripovjedača! Aplikacija također sadrži digitalna pravila koji se mogu pretraživati.

Inovativni sustav igranja kartama omogućuje igračima da podignu razinu svojih poznanika izgradnjom i prilagodbom svojih špilova vještina. Igrači će koristiti svoje kartice vještina za izvođenje svih vrsta uzbudljivih radnji tijekom svoje kampanje.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!