Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/GALAXY-TRUCKER-RELAUNCH.jpg

GALAXY TRUCKER (SECOND EDITION)

Pre-order
49.99 

3 na zalihi

Broj igrača: 2-4
Dob: 8+
:Vrijeme:20-30 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

U brzoj i šašavoj obiteljskoj igri Galaxy Trucker, igrači započinju tako što istovremeno pretražuju po zajedničkom skladištu, mahnito pokušavajući zgrabiti najkorisnije komponente za izgradnju svog svemirskog broda – i sve to u stvarnom vremenu.

Nakon što su brodovi izgrađeni, igrači se susreću s opasnim situacijama dok se bore za financijske prilike, a svaki se nada da će dobiti najvrjedniji teret i završiti sa što većim dijelom svog broda netaknutim. Naravno, to je lakše reći nego učiniti jer će mnoge opasnosti poslati dijelove vašeg broda, vašeg tereta i vaše posade u dubine svemira.

Cilj je preživjeti putovanje – nadamo se s barem dijelom vaše posade i broda netaknutim – i imati barem jedan kredit do kraja igre. (Profit, juhu!) Igrači zarađuju kredite isporučujući robu, pobjeđujući gusare, posjedujući najljepši brod i stižući na odredište prije ostalih.

Ova verzija igre Galaxy Trucker ponovno je lansiranje izvornog izdanja iz 2007. godine od strane Vlaade Chvátila koje sadrži nove ilustracije, više pločica brodova, prilagođene efekte karata i pojednostavljeno igranje koje se sastoji od samo jednog leta kroz svemir. Ipak, ako želite dulje, izazovnije iskustvo, možete igrati igru s tri leta poznatu kao “Transgalactic Trek”.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!