Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/12/Insider_1.jpg

INSIDER

Nedostupno Pre-order
23.89 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

broj igrača:4-8
dob:9+
vrijeme:15 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

mamo li doista slobodnu volju? Tko o tome odlučuje? Kontrolira li nas ono što čujemo i što vidimo, iako mislimo da odlučujemo slobodno? Insider je igra koja se bavi ovim pitanjima. Dok komunicirate s drugima, morate pronaći prave odgovore na kviz ili pronaći “insajdera” koji manipulira raspravom. Insajder će učiniti sve kako bi sakrio svoj identitet dok će druge obmanjivati.

Detaljnije, igračima se nasumično dodjeljuju uloge. Jedan igrač je “master” i oni potajno biraju riječ iz skupa danog u špilu karata. (U varijanti danoj u pravilniku, mogu slobodno odabrati i zapisati riječ.) Igrač “insajder”, čija uloga nije poznata ostalim igračima, tada će tajno vidjeti riječ. Ostali igrači poznati su kao “commons”. Zajedničko vlasništvo tada ima približno pet minuta za postavljanje pitanja tipa “da” ili “ne” gospodaru kako bi mogli zaključiti tajnu riječ. Insajder pokušava potajno navesti opće dobro prema ispravnoj riječi. Ako Commons ne uspiju pogoditi točnu riječ, svi gube.

Međutim, ako se riječ točno pogodi u dopuštenom vremenu, majstor okreće mjerač vremena za pijesak, a zajednički i majstor imaju vremena dok pijesak ne ponestane razgovarati o igri i zaključiti identitet insajdera. Ako točno pogode, zajedno pobjeđuju u igri; ako ne, insajder pobjeđuje.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!