Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/02/MAUL-PEAK.jpg

MAUL PEAK

Niska Dostupnost! Pre-order
54.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 2
Dob: 12+
vrijeme: 40 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

DIM SE KULJA SA SJEVERA – Dok se vode bitke kroz Skulk Hollow, gusta, tamna izmaglica pojavljuje se oko vrha Maul. Miris rata širi se dolinom dok oblaci gnjeva gutaju gradove i sela. Dok sudbina širi dim nadaleko i naširoko, slijedi uništenje. Izviđač lisica, njihov najbrži, žurno je poslan da sazna više…

Maul Peak je asimetrična taktička borbena igra za dva igrača u kojoj igrači preuzimaju uloge ili plemena medvjeda ili visokog behemota Guardiana.

Maul Peak je samostalni nastavak originalne igre Skulk Hollow, a svi Guardians/Heroes mogu se suprotstaviti jedni drugima. Svi novi čuvari rade s originalnim Foxen Heroes & Map, Medvjedi protiv starih Čuvara, Medvjedi protiv novih Čuvara — kako hoćete!
Kombinacija dviju igara također omogućuje do 4 igrača da se suprotstave 2 čuvara protiv heroja medvjeda i lisice za Epic Battles.

Asimetrična borba jedan protiv više stvara svježe, zabavno iskustvo za 2 igrača.
Radnja se odvija na ploči i skrbniku. Ne samo da se bitka odvija na ploči Kingdom, već medvjed mora prijeći punu veličinu, Guardianove ploče za igru. Svaki čuvar ima jedinstvene rute i sposobnosti za zaustavljanje medvjeda.

Karte s dvostrukom svrhom daju igračima širok raspon moći kretanja i sposobnosti dok su brzi za odabir i laki za igranje.

Jedinstveni Bear Leaders and Guardians stvara niz taktika i dinamike, dodajući dubinu i strategiju koja svaku igru čini novim izazovom.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!