Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/11/Mysterium-Park_1.png

Mysterium Park (HR)

Pre-order
29.99 

8 na zalihi

Broj igrača: 2-6
Vrijeme za igru: 30-45 minuta
Dob: 10+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Dobrodošli u Mysterium Park! Njegove šećerne vune, njegov cirkus, njegove mračne tajne… Bivši direktor parka je nestao, ali istraga nije dala rezultate. Od te noći na sajmištu se događaju čudne stvari. Kao vidovnjaci, uvjereni ste da duh opsjeda ovaj karneval… Sada mu namjeravate dati priliku da otkrije istinu.

U ovoj kooperativnoj samostalnoj igri, duh šalje vizije s ilustriranim kartama. Vidovnjaci ih pokušavaju protumačiti kako bi isključili određene sumnjivce i lokacije. Tada će zgrabiti svoju jedinu priliku da slože ono što se dogodilo redatelju. Imate samo šest noći prije nego što karneval napusti grad… Otvorite svoje umove i pronađite istinu!

Smješten u svjetlima američkog sajmišta iz 1950-ih, Mysterium Park dijeli isti temeljni mehanizam s poznatom nagrađivanom igrom koju ponovno implementira, iako donosi drugačiji pristup: manji je i brži, zahvaljujući vrlo brzom postavljanju i pojednostavljenim pravilima. Mysterium je prekretnica u impresivnim i privlačnim iskustvima bliskim igranju uloga; uz Mysterium Park, možete uživati u srcu na sažetiji način.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!