Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Pandemic-Reign-of-Cthulhu.jpg

Reign of Cthulhu

Pre-order Novo U Prodaji
59.99 

6 na zalihi

broj igrača: 2-4
dob: 14+
vrijeme: 40 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Bića drevnog zla, poznata kao Old Ones, prijete da će pobjeći iz svog kozmičkog zatvora i probuditi se u svijet. Sve što znaš i voliš može biti uništeno kaosom i ludilom. Možete li vi i vaši kolege istražitelji uspjeti pronaći i zapečatiti svaki portal na vrijeme? Požuri prije nego što te preuzme ludilo.

U Reign of Cthulhu doživjet ćete klasičnu igru Pandemic s užasnim obratom koji će vas natjerati da se suočite s dvanaest Old Ones-a, od kojih svaki prijeti svijetu svojim jedinstvenim moćima. Dok igrači preuzimaju uloge istražitelja koji pokušavaju zapečatiti niz portala prije nego što se čudovišta neizrecivog užasa sliju u naš svijet, postoji, naravno, veliki rizik da će istražitelji izgubiti razum.

Umjesto da liječe bolesti kao u originalnom Pandemicu, igrači zatvaraju portale i kultove u klasičnim izmišljenim gradovima Nove Engleske Arkham, Dunwich, Innsmouth i Kingsport. Možete li vi i vaši kolege istražitelji uspjeti pronaći i zapečatiti svaki portal na vrijeme? Požurite prije nego što se izgubite u ludilu i zlu koje vreba pod vašim nogama…

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!