Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/SWINDLER-EDITION-SPIELWIESE.jpg

SWINDLER

Niska Dostupnost! Pre-order
35.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 2-4
Dob: 10+
Vrijeme: 45-60 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Život u Londonu nije lak. Gradom upravljaju lovatori, a sada je vrijeme da kao prevaranti i propalice zgrabite priliku da preuzmete svoj dio njihovog bogatstva.

Swindler kombinira “push your luck” s mehanizmima “take that” za zabavnu i tematsku igru smještenu u viktorijanskom Londonu. U svakoj rundi igrači moraju ukrasti iz jedne od pet vreća s novcem, izvlačeći žetone iz odabrane vreće. Svaka je torba ispunjena novčićima, nakitom i drugim plijenom — ali svaka torba također sadrži barem jednu lubanju! Ako izvučete lubanju, previše ste kockali sa srećom i uhvaćeni ste na djelu. Ne samo da ćete izgubiti plijen koji ste ukrali u toj rundi, gubite i sve što ste ukrali iz iste torbe u prethodnim rundama. Vrećica s novcem nije samo pronašla tvoju ruku u svom džepu, već su prepoznali i mali, ali dragocjeni prsten na tvom prstu…

Mudro je ne sjediti predugo na plijenu u slučaju da vas uhvate. Djelitelji će vam platiti za plijen koji predate, dajući vam bodove. Također možete koristiti svoj plijen za dovršavanje narudžbi, ali netko od vaših kolega prevaranata mogao bi biti brži i odgurnuti vas u stranu da dovršite zadatak, što bi vas koštalo vrijednih bodova. Srećom, ne morate sami varati! Unajmite suučesnike kako biste stekli prednosti ili utjecali na druge igrače s nedostacima.

Igrač s najviše bodova nakon određenog broja rundi bit će prepoznat kao najozloglašeniji prevarant Londona i tako će pobijediti u igri.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!