Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/11/The-Ancient-World-Second-Edition_1.png

The Ancient World Second Edition

Nedostupno Pre-order
76.99 

Nedostupno

Obavijesti me kada bude dostupno!

Broj igrača: 2-4
Vrijeme za igru: 90 minuta
Dob: 13+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

U drevnom svijetu koji je vrijeme zaboravilo, ogromni titani teroriziraju zemlju. Pet plemena stoljećima bježi od titana, ali stvari će se uskoro promijeniti. Rastući gradovi-države obećavaju okončati vladavinu terora, odlučne da se bore s titanima i učine svijet sigurnijim mjestom za sve. Svaki grad-država se natječe kako bi privukao plemena, željna snage združenih naroda, koji sada ostavljaju za sobom stare tradicije s nadom da će titani biti poraženi jednom zauvijek.
U The Ancient World igrači se natječu kako bi izgradili najveći i najutjecajniji grad-državu upravljajući građanima, riznicom i vojskom te pobjeđujući titane. Igrači naizmjence šalju građane da poduzmu posebne akcije ili koriste vojne karte za napad na titane. Jedna od radnji koju građanin može izvesti je izrada karata Carstva, koje daju više građana, novca i sposobnosti.
Utjecaj grada-države u svijetu mjeri se skupovima plemenskih zastava koje posjeduje. Svaka karta Carstva ima jednu ili više zastava plemena, a zastave plemena možete dobiti i pobjedom nad titanima. Igrači osvajaju bodove (VP) za skupove zastavica plemena. Nakon šest rundi pobjeđuje igrač s najviše VP-ova iz skupova zastavica plemena.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!