Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/11/The-Game_1.png

The Game (HR)

Pre-order
11.99 

17 na zalihi

Broj igrača: 1-5
Vrijeme za igru: 20 minuta
Dob: 8+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Igrači u The Game pokušavaju odbaciti svih 98 karata u špilu na četiri hrpe za odbacivanje kako bi pobijedili, ali to moraju učiniti na prave načine.

Svaki igrač počinje sa 6-8 karata u ruci, ovisno o broju igrača, a na stolu su četiri prompt karte hrpe odbacivanja: dvije pokazuju “1” i strelicu prema gore, a dvije pokazuju “100” i strelicu prema dolje. Na potezu, igrač mora odbaciti najmanje dvije karte iz svoje ruke na jednu ili više hrpa za odbacivanje, pri čemu se karte na hrpi 1 postavljaju uzlaznim redoslijedom, a karte na hrpi od 100 silazećim redoslijedom. Jedan nezgodan aspekt igre je da možete igrati kartu točno 10 veću/nižu od gornje karte hrpe odbačenih čak i kada biste inače morali igrati silaznim/uzlaznim redoslijedom, npr. ako je hrpa od 100 odbačenih na vrhu s 87, možete igrati bilo koju kartu nižu od 87 ili možete igrati 97.

Nakon što igrač završi svoj red, ponovno puni svoju ruku iz špila. Tijekom igre igrači ne mogu otkriti točne brojeve u svojim rukama, ali mogu upozoriti druge da ne igraju na određene hrpe odbačenih ili na neki drugi način davati prijedloge za igru.

Nakon što se špil isprazni, igrači moraju odigrati samo jednu kartu na potezu. Ako odigrate svih 98 karata, pobjeđujete! Ako budete dobri, pravila predlažu da odigrate najmanje tri karte po potezu kako biste povećali izazov.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!