Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/11/The-Game-Quick-Easy_1.png

The Game: Quick & Easy (HR)

Niska Dostupnost! Pre-order
11.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 2-5
Vrijeme za igru: 8-10 minuta
Dob: 10+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Igrajte kartu, izvucite kartu — ne može biti lakše, zar ne?

Nemojte se zavarati, jer iako naslov tvrdi da je ova igra brza i laka, The Game: Quick & Easy neće biti lako pobijediti. To možete samo kao pravi tim! Detaljnije, da biste pobijedili morate odigrati svih pedeset karata u špilu na dvije hrpe odbačenih karata. Špil se sastoji od pedeset karata, s kartama u pet boja koje su označene brojevima od 1 do 10 u svakoj boji. Svaki igrač ima ruku od dvije karte.

Na potezu igrate jednu ili dvije karte na jednu ili obje od dvije hrpe odbačenih karata. Na jednoj hrpi morate odigrati višu kartu od gornje karte, a na drugoj morate igrati nižu kartu. Iznimka je da možete igrati bilo koju kartu na hrpi odbačenih ako je iste boje kao trenutna gornja karta. Dakle, na uzlaznoj hrpi odbačenih karata koje se igraju mogu biti plava 1, crvena 2, siva 4, žuta 6, žuta 2 — a taj padajući niz daje vam prostor za disanje u kojem možete igrati više karata.

Ne možete otkriti konkretne brojke koje imate u rukama, ali možete reći stvari poput: “Imam visoki žuti karton.” U “profesionalnoj” verziji igre, morate odigrati točno jednu kartu u svakom potezu (čak i ako želite igrati dvije), a možete otkriti samo boju karata u vašoj ruci i na koji hrpu želite igrati.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!