Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2023/11/The-Witcher-Old-World_1.png

The Witcher: Old World

Niska Dostupnost! Pre-order
109.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

2 na zalihi

Broj igrača: 1-5
Vrijeme za igru: 90-150 minuta
Dob: 14+

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

U The Witcher: Old World postajete witcher — profesionalni ubojica čudovišta — i uronite u legendarni svemir franšize The Witcher.

Smješten godinama prije sage o Geraltu od Rivije, The Witcher: Old World istražuje vrijeme kada su čudovišta lutala kontinentom u većem broju, stvarajući stalnu opasnost koja je zahtijevala pozornost stručno obučenih ubojica čudovišta – witchera. Pet škola obučavalo je svoje sljedbenike kroz brutalne režime, a nakon što su bili potpuno spremni, ovi sada priznati witcheri krenuli su istraživati zemlju, tražeći probleme i avanture i pomažući drugima za novčić.

U ovoj kompetitivnoj avanturističkoj društvenoj igri, 1-5 igrača putuje preko goleme karte, upuštajući se u majstorski napisane misije, susrećući se i donoseći dvosmislene moralne odluke, boreći se s čudovištima — a ponekad se i svađajući s drugim vještcima kako bi obranili čast svoje škole!

Igra dopušta igračima da konstruiraju vlastite jedinstvene špilove karata odabirom iz širokog raspona sposobnosti: napadi, izbjegavanja i vještačka borbena magija — poznatih kao “znakovi”. Putem sinergije karata, igrači nastoje postići moćne kombinacije dok iskorištavaju karakteristične sposobnosti svoje škole vještaca do svog punog potencijala. Zadaci, bitke, pa čak i poker s kockicama omogućuju svakom igraču da zaradi novac, nabavi nove predmete i trenira svoje vještine.

Prvi igrač koji osvoji 4-6 trofeja, s brojem postavljenim na početku igre, odmah pobjeđuje u igri. Možete dobiti trofeje ubijanjem čudovišta, poticanjem i pobjeđivanjem u kaotičnim tučnjavama u krčmama protiv drugog vještca, treniranjem atributa na njihovu najvišu razinu i rješavanjem određenih zadataka tijekom njihove avanture.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!