Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Underwater-Cities.jpg

UNDERWATER CITIES

Pre-order
64.99 

4 na zalihi

Broj igrača: 1-4
Dob: 12+
Vrijeme: 80-150 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

U Underwater Cities igrači predstavljaju najmoćnije mozgove na svijetu, mozgove nominirane zbog prenaseljenosti Zemlje da uspostave najbolja i najprikladnija moguća podvodna područja.

Glavno načelo igre je postavljanje karata. Tri karte u boji postavljene su duž ruba glavne ploče u 3 x 5 utora, koji su također u boji. U idealnom slučaju igrači mogu staviti karte u utore iste boje. Tada mogu poduzeti i akcije i prednosti: radnju prikazanu u utoru na glavnoj ploči i također prednost kartice. Akcije i prednosti mogu omogućiti igračima da uzimaju sirovine; graditi i nadograđivati gradske kupole, tunele i proizvodne zgrade kao što su farme, uređaji za desalinizaciju i laboratoriji u svom osobnom podvodnom području; da pomaknu svoj marker na stazi inicijative (što je važno za redoslijed igrača u sljedećem potezu); za aktiviranje igračevih “A-karata”; i skupljati karte, kako posebne tako i one osnovne koje omogućuju bolje mogućnosti odlučivanja tijekom igranja.

Svih gotovo 220 kartica, bilo posebnih ili osnovnih, podijeljeno je u pet tipova prema načinu i vremenu korištenja. Planirano je da podvodna područja budu dvostrana, dajući igračima mnogo prilika za postizanje VP-ova i konačno pobjedu.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!