Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

https://cartamagica.hr/wp-content/uploads/2024/01/Wise-Guys.jpg

WISE GUYS

Niska Dostupnost! Pre-order
57.99 

Provjeri dostupnost putem broja 01/4846-099, mail ili naše Facebook stranice!

1 na zalihi

Broj igrača: 3-4
Dob: 13+
Vrijeme: 90 min

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Jednostavna i laka komunikacija.

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

Opis:

Wise Guys je brza za učenje, krvoločna društvena igra s kontrolom područja u kojoj igrate kao jedna od četiri suparničke bande koje se žele obogatiti kao “Rum Runners” na grubim ulicama Chicaga na vrhuncu burnih 20-ih. .

U svakom potezu, igrači kotrljaju, dogovaraju se, razgovaraju i bore se kako bi kontrolirali lokacije na kojima kupuju i prodaju alkohol, pomažu političarima da budu izabrani i dobivaju pomoć za uzvrat ili dva puta prijeđu suparničke bande. Pregovarajte, prijetite i udružite se s suparničkim bandama kada to služi vašim potrebama, ali budite oprezni s neizbježnim nožem u leđa…

Tijekom šest rundi, igrači se izmjenjuju vozeći do lokacija u gradu predstavljenih mrežom karata na sredini ploče. Različite lokacije pružaju pristup materijalima, novcu ili snazi koju članovi igračeve bande mogu “steći” trgovinom, zaradom od imovine unutar svog teritorija ili iskorištavanjem dijelova grada pod kontrolom suparničke bande. Svi igrači moraju zadržati određenu diskreciju jer će prodaja previše u jednoj rundi privući neželjenu pozornost ili pak zasititi grad alkoholom — a vaš kolega mafijaš neće biti previše sretan zbog izgubljene zarade.

Pobjeđuje grupa s najviše novca na kraju igre.

Opis:

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!