Izbornik

Besplatna dostava za kupovinu iznad 80,00 € / 600,00 KN

Valentinovo: Igre za dvoje

Valentinovo je tu, a s njim i pitanje: “Kako provesti vrijeme s voljenom osobom na poseban način?” Dok su tradicionalni izbori poput romantične večere ili filmske noći uvijek popularni, postoji jedna aktivnost koja može dodati dozu zabave i interakcije – društvene igre za dvoje.

Bilo da ste ljubitelji strategije ili pak preferirate opuštene igre, iskusni igrač ili pak početnik – većina igara za dvoje je pristupačna i jednostavna za naučiti što ih čini odličnim izborom za uvesti vašu bolju polovicu u hobi. Bez obzira jeste li planirali izlet ili jednostavno želite provesti večer kod kuće, društvene igre za dvoje su sjajan način za dodatnu zabavu i povezivanje s partnerom.

Iz naše ponude preporučili bi vam nekoliko igara:

Patchwork Valentine Edition
Patchwork Valentine Edition
Zaboravite cvijeće, odložite bombonijeru: ova kutija je ispunjena romantikom (preporučujemo ipak igrati uz nešto slatko). Patchwork Valentine Edition zadržava mehaniku klasičnog Patchworka samo vam je ovdje cilj ispuniti cijelu kutiju s pralinama za vašu/vašeg partnera/-icu.

Splendor Duel
Splendor Duel
Splendor Duel je samostalna igra samo za dva igrača temeljena na Splendoru koja zadržava neke od glavnih mehanizama igranja, dok je istovremeno malo složenija, dinamičnija, interaktivnija, bogatija, napetija i zločestija. Nadamo se da volite kompetitivne igre da na kraju večeri netko ne završi spavati na kauču 😉

Tacocat Spelled Backwards
Tacocat Spelled Backwards
Tacocat Spelled Backwards je zabavan spoj strategije, sreće i instinkta! Savršena je igra za dvoje igrača bilo kada i bilo gdje; kutija je ploča, samo je otvorite i igrajte!

A Little Wordy
A Little Wordy
Iz Exploding Kittensa nam stiže još jedna igra za dvoje koju preporučujemo ljubiteljima s igrama riječi. Ne brinite, neće pobjediti onaj s najbogatijim vokabularom, već osoba koja će najpametnije odigrati svoje poteze.

Cryptid Urban Legends
Cryptid: Urban Legends
Cryptid: Urban Legends je asimetrična igra u kojoj ili igrate ulogu znanstvenika koji pokušava otkriti ili uloviti kriptida, ili igrate kriptida, biće koje se skriva u sjenama, pokušava sakriti dokaze svog postojanja i izbjeći da ga se ulovi.
Beer & Bread
Beer & Bread
Dva sela, dvije tradicije. Svake godine ovdje se vodi prijateljska rivalnost tko će proizvesti najbolje pivo i najbolji krug. Tko će izaći kao pobjednik u igri gdje se dijele zajednička polja i resursi?

Pridruži se zabavi

Pratite novosti, sudjelujte u akcijama i nagradnim igrama!